Новини

Конотопщина вшановує Небесну Сотню

Image28 лютого 2014 року в адмінбудинку Конотопській райдержадміністрації відбулось засідання  постійної комісії Конотопської районної ради мандатної, з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, охорони громадського порядку, захисту прав і законних інтересів громадян та контролю за приватизацією комунальної власності, де депутати розглянули пропозиції  жителів  територіальної  громади  і прийняли відповідне рішення з питання щодо вшанування пам’яті героїв Небесної сотні.

В Конотопському районі на честь загиблих у Києві героїв, які віддали своє життя, щоб змінити Україну, буде закладено Алею  Слави героїв Небесної  сотні, а також присвоєно назви „Небесної Сотні” вулицям, паркам, скверам.

             На честь загиблих Героїв Майдану, планується на  капличці встановити табличку вшанування пам’яті  активістів  Майдану.

            В навчальних закладах Конотопського району розпочнеться  просвітницька  робота  щодо інформування   учнівської  молоді  про  подвиги  активістів  Небесної  сотні.

            Районна  рада  фізкультурно-спортивного  товариства  Конотопського району «Колос»  15 березня 2014 року  проведе  турнір  з  міні-футболу в пам'ять загиблих Героїв Майдану.

Image

 Image

Перейти до вмісту