Категория-38 сесія (25.01.2014)

Про програму економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2014 рік

 Image

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

ШОСТЕ СКЛИКАННЯ

ТРИДЦЯТЬ ВОСЬМА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

25.01.2014

Про програму економічного і соціального

розвитку Конотопського району на 2014 рік

 

Розглянувши подану Конотопською районною державною адміністрацією програму економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2014 рік,  керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

 районна рада вирішила :

1.Затвердити програму економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2014 рік  (додається ).

            2.Рекомендувати Конотопській районній державній адміністрації, селищній та сільським радам здійснити організаційно – практичні заходи щодо забезпечення виконання показників і заходів програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2014 рік.

            3.Надати право Конотопській райдержадміністрації при необхідності вносити зміни до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2014 рік з наступним внесенням змін до цього  рішення та затвердженням сесією Конотопської районної ради.

            4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів та питань державної регуляторної політики, а організацію виконання – на відділ економічного розвитку і торгівлі Конотопської районної державної адміністрації.

            5. Рішення Конотопської районної ради шостого скликання від 24.12.2012Про програму економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2013 рік” вважати таким, що втратило чинність.

 
Голова районної ради                                           А.В.Боярчук                                           

 

Олійник Н.Г. 2-33-06

Надіслати : до протоколу – 2, постійній комісії районної ради з питань планування, бюджету, фінансів та  питань реалізації державної регуляторної політики – 1, відділ економічного розвитку і торгівлі  РДА – 1, фінансовому управлінню РДА – 1, селищній та сільським радам.

          

 

  –Зміст

  –Програма 

  –Додаток 1  

  –Додаток 2   

  –Додаток 3     

  –Додаток 4        

  –Додаток 5           

  –Додаток 6           

 

    

 

Перейти до вмісту