Новини

Конотопський район з бюджетом

Image25 січня 2014 року відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” під головуванням голови районної ради Анатолія Боярчука проведено 38 сесію Конотопської районної ради  6 скликання.

В її роботі взяли участь начальник Конотопського МВ УСБУ у Сумській області Юрій Саварінський, Конотопський міжрайонний прокурор, радник юстиції Денис Когер, начальник Конотопського міськвідділу (з обслуговування м.Конотопа та Конотопського району) УМВС України в Сумській області Сергій Курочка, начальник Конотопської ОДПІ ГУ Міндоходів у Сумській області Олена Дерев'янко,  заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

До порядку денного 38 сесії було включено для розгляду 8 питань.

Першим, заслухали звіт голови районної ради про свою діяльність за період з  січня 2013 року по січень 2014 року. Заслухавши та обговоривши звіт, районна рада прийняла рішення, в якому звіт взяла до відома.

Наступними депутати виклали у новій редакції районну комплексну програму «Освіта Конотопщини на 2012-2015 роки» та районну цільову соціальну програму підвищення якості шкільної природничо-математичної освіти на період до 2015 року. Внесли зміни до районної цільової програми «Дитячі меблі» на період до 2015 року. Затвердили програму економічного і соціального розвитку району на 2014 рік (інформувала начальник управління економіки райдержадміністрації Надія Олійник) та районний бюджет (інформувала начальник фінансового управління райдержадміністрації Катерина Лісунова), а також розглянули інші питання порядку денного.

Всі питання, що виносились на розгляд тридцять восьмої сесії районної ради шостого скликання, були попередньо розглянуті на  засіданні постійних комісій та президії районної ради.

Image
 
 Image
 
 Image
Перейти до вмісту