Новини

На Новий Рік якісну воду в домівки отримали жителі cела Сарнавщина Конотопського району

ImageНа виконання завдань Президента України щодо забезпечення якісних і комфортних умов життя незалежно від місця проживання,  в селі Сарнавщина Конотопського району 31 грудня 2013 року введено в дію водогін.

На урочистий захід в центрі села зібралися всією громадою. Завдяки енергійності та ентузіазму Вирівського сільського голови Миколи Клінушина, безпосередній допомозі влади – голови районної ради Анатолія Боярчука і голови райдержадміністрації Олександра Лугового роботи було виконано в короткий термін.

Керівники району привітали громаду з наступаючим Новим 2014 роком та Різдвом Христовим, та побажали людям міцного здоров’я, благополуччя, родинного тепла і злагоди, після чого урочисто відкрили водогін.

Для сільських мешканців вода з водогону – значне покращення умов життя, особливо враховуючи те, скільки їм доводиться щодня працювати і як мало залишається вільного часу. Вода у домівках – це той комфорт, якого так не вистачає у селі. На Конотопщині стає все більше населених пунктів, де відкриваються нові водогони з якісною водою, що відповідає усім санітарним нормам і вимогам, бо влада району, виконуючи доручення Глави держави, робить все, щоб люди у селах жили в сучасних комфортних умовах, відчували до себе увагу й турботу та не мали соціально-побутових негараздів.

Очільники району зазначили, що громада прийняла правильне рішення щодо забезпечення свого села якісною водою, і що вони задоволені результатами зробленої справи. 

За словами голови районної ради Анатолія Боярчука: «Розвиток соціальної сфери сільської місцевості – одне із ключових завдань чинної влади. Забезпечення якісною водою кожного дому в районі здійснюється у рамках реалізації Стратегії «Нова Сумщина-2015».

 Image

 Image

 Image

Перейти до вмісту