Новини

Народний депутат України Михайло Мироненко і очільники Конотопського району провели спільний прийом

Image9 січня 2014 року Конотопщину відвідав народний депутат України Михайло Мироненко, який разом з головою  районної ради Анатолієм Боярчуком, головою  районної державної адміністрації Олександром Луговим провели виїзний прийом громадян в селі Малий Самбір.

Зустрітися з представниками влади зібрались місцеві жителі. Під час зустрічі депутатом Верховної ради та керівниками району були обговорені з територіальною громадою актуальні питання розвитку сільських територій.

Зокрема, були обговорені питання щодо ремонту комунальних доріг, завезення балонного газу, а також питання, пов’язані з  використанням земельних паїв. Також, люди цікавилися питаннями пенсійного реформування, реєстрацію договорів на оренду землі, створенням молочних кооперативів, виплатою допомоги дітям війни тощо.

Усі звернення  було взято до уваги, на деякі з них дано вичерпні відповіді, щодо інших буде вжито відповідних заходів в межах законодавчого поля.

Народний депутат Михайло Мироненко запевнив громадян, що жодне звернення не буде залишене без розгляду. За словами парламентаря, поліпшення умов проживання населення на селі – одне з пріоритетних завдань, що ставить у своїй  роботі сьогодні влада.  

«На важливості розвитку інфраструктури у сільській місцевості та створення комфортних умов для життєдіяльності людей сьогодні наголошує Президент України Віктор Янукович, – зазначив голова районної ради Анатолій Боярчук у розмові з жителями села Малий Самбір, а тому пріоритетом роботи всіх гілок влади є звернення громадян».

Не залишатися громадам осторонь проблем, а намагатися спільно з владою вирішувати їх закликали голова районної ради Анатолій Боярчук та голова Конотопської райдержадміністрації Олександр Луговий жителів села Малий Самбір під час виїзного прийому громадян.

Image 

Перейти до вмісту