Новини

Представники влади привітали жительку Конотопщини зі 100-річним ювілеєм

Image10 грудня 2013 року жителька села Бочечки Конотопського району Варвара Іллівна Катрошенко зустріла свій 100-річний ювілей. Нелегке життя довелося прожити Варварі Іллівні, важко працювала в колгоспі, зазнала і голодні й холодні роки, воєнне лихоліття, та ні про що не шкодує.  Разом з чоловіком виховала  дітей, має онуків та правнуків.

 Привітати іменинницю, висловити свою повагу, низько їй вклонитися,  завітали заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Сергій Слизький, голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, голова Конотопської районної державної адміністрації Олександр Луговий, приїхали рідні та близькі, зібралося мало не все село.

Представники влади вручили ювілярці вітальну адресу від Президента України Віктора Януковича,  запашний коровай – символ достатку і добра та цінні подарунки від обласної і районної влади та побажали здоров'я, наснаги й гарного настрою.

На адресу іменинниці прозвучали теплі слова вітань та побажань з вуст  голови  Конотопської районної ради Анатолія Боярчука, який від чистого серця побажав ювілярці міцного здоров’я, любові від онуків, шани від односельчан і ще довгих років життя на радість родині.

  У вітальній адресі Президента України В.Ф.Януковича, яку озвучив заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Сергій Слизький, сказано: «Вклоняюся Вашій життєвій мудрості, багатому досвіду, незламності перед воєнними лихоліттями та труднощами післявоєнної відбудови. Сердечно вдячний Вам за багаторічну самовіддану працю. Радію, що, переживши багато бурхливих подій, Ви стали свідком народження незалежної Української держави. Бажаю міцного здоров’я, радості й благополуччя.».

Варвара Іллівна радо прийняла подарунки та квіти від почесних гостей і  рідних.  

Image

Image

 Image

Перейти до вмісту