Новини

Рання дошкільна освіта – основа всебічного розвитку дитини

ImageПеребуваючи з робочім візитом на Конотопщині  заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Сергій Слизький у супроводі голови Конотопської районної ради Анатолія Боярчука і голови Конотопської районної державної адміністрації Олександра Лугового відвідали дошкільну групу Бочечківського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ».

У закладі є все необхідне сучасне ігрове та технологічне обладнання, нові іграшки, меблі. Світлі та затишні кімнати, сучасні ігрові майданчики мають забезпечити належні умови для здобуття дітьми якісної дошкільної освіти.

Заступник голови облдержадміністрації Сергій Слизький, відвідуючи заклад зазначив, що в області створено умови для отримання якісної дошкільної освіти та всебічного розвитку дітей. Сумщина послідовно виконує завдання Президента України Віктора Януковича – забезпечує якісне виховання дошкільнят.

«Пріоритет влади – охопити якомога більшу кількість дітей належною дошкільною освітою, яка є вирішальною у становленні моральних цінностей дитини, основою у вихованні справжніх громадян своєї країни. Розширюючи мережу дитячих садочків, влада дбає, аби кожна дитина області мала рівний доступ до дошкільної освіти», – прокоментував посадовець.

В свою чергу керівники району наголосили, що в Конотопському районі приділяється особлива увага забезпеченню рівного доступу до освіти вже в дошкільному віці, створюються належні умови для функціонування, збереження та розширення мережі дошкільних навчальних закладів. Покращується матеріально-технічна база, навчально-методичне забезпечення, харчування дітей.

  Сьогодні малеча отримує право на повноцінне щасливе дитинство. Саме у цих стінах у малечі з'являться друзі-однолітки, з якими буде цікаво спілкуватися, і вихователі, які допоможуть дітям пізнати цей світ. Адже дошкільна освіта надзвичайно важлива – тут малечу навчать читати і рахувати. У перший клас діти підуть добре підготовленими.

Робота з дітьми дуже відповідальна і вимагає від педагогів багато сил, терпіння, пильності і уважності, а головне – любові. Кожну дитину потрібно розуміти і сприймати такою, якою вона є.

Image

Image 

Перейти до вмісту