Новини

Урочистості до Дня місцевого самоврядування

ImageВ Конотопському районі на чолі з головою Конотопської районної ради Анатолієм Боярчуком, з нагоди професійного свята, для селищного та сільських голів була організована оглядова екскурсія по м.Батурин. Екскурсанти ознайомилися з історичними, археологічними і архітектурними пам'ятками стародавнього міста часів Гетьманщини.

Цього ж дня було проведено урочистий захід, де очільники Конотопського району привітали представників територіальних громад Конотопщини з професійним святом – Днем місцевого самоврядування.

Вони висловили слова вдячності колишнім, теперішнім депутатам, селищному, сільським головам, секретарям місцевих рад за їхню працю, за вболівання за долю громад, стан населених пунктів, за самовіддану працю на благо розвитку територіальних громад району, а  також побажали всім здоров’я, наснаги, витримки, оптимізму та подальших трудових здобутків.

 У своєму привітанні голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук зазначив: ”Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є гідним внеском у розбудову нашого регіону і держави. Нехай надійними супутниками Вам стануть розуміння і підтримка всіх територіальних громад.”

Також, присутніх привітав зі святом голова Конотопської районної державної адміністрації Олександр Луговий. Олександр Петрович подякував за тісну співпрацю та побажав всім  хто працює на благо територіальних громад, відстоює їхні запити та інтереси, міцного здоров'я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх їх життєвих планів і сподівань.

За сумлінне виконання посадових обов’язків, відстоювання інтересів територіальної громади у вирішенні питань економічного і соціального розвитку та з нагоди професійного свята були нагороджені грамотами голови районної ради та голови райдержадміністрації кращі представники органів місцевого самоврядування.

 Image

Image 

Перейти до вмісту