Новини

На Конотопщині відбувся Міжнародний турнір з греко-римської боротьби

ImageЗа підтримки голови Сумської облдержадміністрації Юрія Павловича Чмиря та Партії регіонів 30 листопада 2013 року в м.Конотоп у приміщенні спортивного залу ФОК відбувся Міжнародний турнір з греко-римської боротьби на Кубок та призи майстра спорту, заслуженого тренера СРСР та України Анатолія Єфремова.

Почесними гостями на турнірі були олімпійський чемпіон з греко-римської боротьби, триразовий чемпіон світу та Європи, Заслужений тренер СРСР та Росії, Президент спортивної боротьби Росії, Почесний громадянин міста Конотоп Михайло  Маміашвілі, народний депутат України Ігор Молоток, заступник голови Сумської обласної ради Іван Ребенко, голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, голова Конотопської районної державної адміністрації Олександр Луговий.

Представники влади щиро привітали учасників міжнародного турніру з греко-римської боротьби та відмітили належний рівень організації і проведення цього заходу.  

Після урочистого відкриття турніру розпочались змагання між спорцменами. За перемогу боролися у прямому розумінні цього слова юнаки чотирьох команд – Росії, України, Білорусії та збірна вихованців ДЮСШ М.Маміашвілі м.Конотопа.

Усі призери змагань були нагороджені медалями, почесними грамотами та отримали цінні подарунки.

 Image

 Image

Image 

Перейти до вмісту