Новини

Народний депутат України Андрій Деркач відвідав Конотопщину

Image23 листопада з робочою поїздкою Конотопщину відвідав  народний депутат України Андрій Деркач. На зустрічі були присутні помічник народного депутата Олег Бояринцев, голова районної ради Анатолій Боярчук, голова райдержадміністрації Олександр Луговий, сільські голови району, керівники підприємств, населення.

Представники влади відвідали с.Козацьке, де оглянули приміщення будинку культури після ремонту, Козацький НВК та побували в ТОВ АФ „Козацька”. Андрій Леонідович відзначив, що в районі є справжні господарі, які керують усіма напрямками роботи, повністю володіють ситуацією в районі, завдяки цьому на Конотопщині розвиваються сільські території. В ході зустрічі народний депутат поспілкувався з жителями села, які надзвичайно задоволені роботою влади та підтримкою народного обранця.

 Мешканців району цікавили питання, найактуальнішими з яких є будівництво газопроводу до с.Хижки, водогону в с.В’язове, ремонт доріг.

          З усіх порушених питань були надані роз’яснення, окремі були занотовані та взяті під контроль.

Нині, завдяки підтримці народного депутата України Андрія Деркача, село Козацьке впевнено крокує у майбутнє. Має всю інфраструктуру для життєдіяльності мешканців: відремонтовану школу, амбулаторію, стоматологічний кабінет, оновлений Будинок культури, місцеву пожежну охорону, відділення зв’язку, ощадбанку, церкву, стабільно функціонує одне з найкращих сільськогосподарських підприємств Конотопського району ТОВ Агрофірма „Козацька”. Це і є прикладом того, як влада працює заради майбутнього у вирішенні всіх питань, які порушують жителі населених пунктів району.

Image 

Перейти до вмісту