Новини

Із засідання колегії Конотопської райдержадміністрації

Image20 листопада 2013 року під головуванням голови райдержадміністрації Олександра Лугового за участі  голови районної ради Анатолія Боярчука, Конотопського міжрайонного прокурора Дениса Когера, селищного та сільських голів, керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації відбулась колегія Конотопської районної державної адміністрації. 

На колегії підвели підсумки діяльності Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району за результатами роботи 9 місяців 2013 року. З даного питання заслухали доповідь головного лікаря Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району Анатолія Маняка.

Про стан розгляду звернень громадян в Конотопській районній державній адміністрації за жовтень 2013 року, інформувала присутніх начальник загального відділу Конотопської райдержадміністрації Ніна Сівер.

Також, на засіданні колегії було заслухано звіт начальника Конотопського міськрайонного управління юстиції Тетяна Гуржій про роботу у 2012 році та 9 місяців 2013 року і звіт начальника Конотопського міськрайонного управління Держсанепідслужби України у Сумській області Олени Романюк про роботу у 2013 році.

В ході колегії визначено першочергові проблеми та намічено шляхи їх вирішення. По даних питаннях порядку денного прийняті відповідні доручення.

Підсумував роботу колегії голова районної державної адміністрації Олександр Луговий, який наголосив присутнім на неухильному їх виконанні.

Image

Image 

Перейти до вмісту