Новини

Керівники Конотопського району провели нараду з селищним, сільськими головами

Image20 листопада 2013 року в адмінбудинку Конотопської райдержадміністрації  голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук і голова Конотопської районної державної адміністрації Олександр Луговий провели нараду з селищним та сільськими головами району.

Під час наради були обговорені питання виконання доручень керівництва держави щодо виконання та наповнення місцевих бюджетів, ефективного використання бюджетних коштів та земель сільськогосподарського призначення, сплати платежів до бюджетів, виплати заробітної плати, покращення адміністрування податків і зборів.

Разом з цим розглянули питання щодо стану доріг та освітлення вулиць в сільській місцевості, укладання угод з сільськогосподарськими підприємствами на соціально-економічний розвиток населених пунктів району,  вжиття заходів з енергозбереження, що спрямовані на економію енергоресурсів, завезення балонного скрапленого газу населенню, централізованого вивозу сміття.

Підводячи підсумки керівники району наголосили на виконанні основних завдань, які стоять перед територіальними громадами, спільно, обговоривши їх в ході дискусій, намітили реальні шляхи їх вирішення.

Image
 
Image 
 
Перейти до вмісту