Новини

У селі Дептівка за сприяння влади району відкрито оновлений Будинок культури

Image19 листопада 2013 року у селі Дептівка Конотопського району відбулось урочисте відкриття після капітального ремонту приміщення сільського Будинку культури. З цієї нагоди привітати громаду села завітали почесні гості голова  районної ради Анатолій Боярчук, голова районної державної адміністрації Олександр Луговий, заступник голови райдержадміністрації Ірина Клігунова, депутати районної ради, які закріплені за населеним пунктом Сергій Змисля і Василь Пащенко.

Керівники району привітали селян з такою визначною подією і побажали, щоб вогнище культури ніколи не згасало в Дептівці, від чого отримували б задоволення в якісному проведенні дозвілля  молодь, люди середнього й похилого віку.  Громада села висловила слова вдячності очільникам району і районним депутатам за фінансову і організаційну підтримку у вирішенні проблемних питань населення. У ході урочистого відкриття нового клубу вдячні мешканці розділили з почесними гостями запашний коровай. Присутні заходу переглянули яскраву концертну програму, яку підготували аматори сцени району.

У своєму виступі голова районної ради Анатолій Боярчук зазначив: „Щиро бажаю жителям села Дептівка, щоб в цій оновленій будівлі лунали народні й сучасні пісні, молодь вчилась танцювати, співати й вишивати, як робили це ще наші батьки. Я впевнений, що з такою технічною базою місцеві аматори будуть переможцями багатьох мистецьких районних і обласних заходів. Добра вам, злагоди, затишку та благополуччя!”

Село Дептівка має велике історичне минуле, багаті трудові традиції.  Центр населеного пункту прикрашає місцева церква Різдва Пресвятої Богородиці, яка є архітектурною пам’яткою Конотопського району.

Нині село впевнено крокує у майбутнє. Має всю інфраструктуру для життєдіяльності жителів, красиву школу, бібліотеку, амбулаторію, аптечний кіоск, а також відділення соціально-побутової адаптації.

На території села працює 5 сільськогосподарських підприємств і 5 торгівельних підприємств.

Велика увага приділяється духовному та культурно-мистецькому розвитку села Дептівка. Вже стало традицією проведення заходів тематичного та конкурсно-розважального характеру до державних, професійних, народних свят, пам’ятних дат, дня села.

І на сьогодні завдяки підтримки районної влади село отримало оновлений, сучасний затишний сільський Будинок культури. Це приклад того, як влада працює заради майбутнього та поліпшення життя сільських жителів. 

Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту