Новини

Урочисто привітали працівників сільського господарства Конотопщини

Image15 листопада 2013 року на передодні професійного свята Дня працівників сільського господарства в Конотопському районі в ошатному будинку культури с. Козацьке відбулися урочисті заходи. Представників агропромислового комплексу Конотопського району, які зібралися в залі, з професійним святом вітали народний депутат України Ігор Молоток, голова районної ради Анатолій Боярчук і голова районної державної адміністрації Олександр Луговий.

Висловлюючи вітання хліборобам краю, народний депутат України Ігор Молоток зазначив, що це не тільки професійне свято. Це всенародне визнання тієї важливої ролі, яку відіграє сільськогосподарське виробництво у житті кожної людини, даючи їй життєво необхідні продукти харчування та сировину для промисловості. Як наголошує Президент України Віктор Федорович Янукович, національний аграрно-промисловий комплекс має реалізувати свій великий потенціал зростання. Оптимізація роботи АПК сприятиме зміцненню національної економіки та її конкурентних переваг на світових ринках.

Голова районної ради Анатолій Боярчук дав високу оцінку роботі агропромислового комплексу Конотопського району, праці кожного аграрія.

– Приємно, що в цій залі люди, які працюють на землі, вирощують хліб, розвивають тваринництво і все роблять для того, щоб сьогодні села жили і розквітали. Аграрний сектор завжди був пріоритетним для Конотопщини, – зазначив Анатолій Васильович.

Голова Конотопської районної державної адміністрації Олександр Луговий, у свою чергу, наголосив, що  аграрії Конотопщини люблять і добре дбають про землю, яка віддячує їм сторицею, а село було, є і залишиться основою нашої держави. Він подякував трудівникам сільського господарства за самовіддану працю, спрямовану на соціально-економічний розвиток району.

З нагоди Дня працівників сільського господарства грамотами районної ради та  районної державної адміністрації за сумлінну працю, активну участь в вирішенні питань у досягненні спільної мети – сталого економічного і соціального розвитку Конотопського району та забезпечення добробуту його жителів було відзначено кращих працівників сільського господарства Конотопського району.

На знак глибокої шани  і вдячності за повсякденну працю аграріям Конотопщини на святі було вручено  коровай, як символ хліборобської праці добра і  достатку.

Продовжилися урочистості яскравою концертною програмою. Аграріям та гостям свята дарували свої пісні естрадна співачка Анжеліка Бабич (сценічне ім’я: Вера Снежная) та  творчі колективи району.

Image

 Image

 Image

Image

Image

 Image

Перейти до вмісту