Новини

Керівництво Конотопського району провели нараду з селищним, сільськими головами

Image6 листопада 2013 року в залі засідань Конотопської райдержадміністрації відбулася щотижнева нарада, яку провів голова районної державної адміністрації Олександр Луговий за участю голови районної ради Анатолія Боярчука з селищним і сільськими головами та представниками організацій району.

Під час наради були обговорені питання щодо організації робіт по відновленню роботи вуличного освітлення, ремонту доріг, вивезення твердих побутових відходів з населених пунктів району та інші.

– Наше завдання – разом вирішувати життєво-важливі питання громади району. Поставлені завдання повинні мати конкретні результати, – зазначив районної державної адміністрації Олександр Луговий.

Голова районної ради Анатолій Боярчук, в свою чергу, додав, що тільки спільна злагоджена робота дасть вагомий результат в задоволенні потреб сільських громад, тому всім разом необхідно тримати «руку на пульсі».

Серед пріоритетних завдань є розв’язання соціальних питань, забезпечення стабільної роботи закладів охорони здоров’я, освіти, культури, зміцнення їх матеріально-технічної бази, ремонту доріг, розвиток фізичної культури і спорту.

Відремонтовані шляхи, освітлені вулиці, облаштовані  автобусні зупинки, магазини з широким асортиментом необхідних товарів повинні бути на належному рівні, який задовольняв би не лише фізичні потреби, а й естетичні смаки наших громадян.

На сьогодні вирішено чимало питань, по поліпшенню медичного та транспортного обслуговування населення, роботі торгівельних закладів,   забезпеченню усім необхідним освітніх установ. Це далеко не повний перелік того, над чим на нинішньому етапі наполегливо працює влада в районі для забезпечення якісних умов життя населення незалежно від місця проживання.

Тож можна з упевненістю сказати, що нові соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича, спрямовані на підвищення рівня життя сільських мешканців, в Конотопському районі реалізуються.

Image

Image

Image

Перейти до вмісту