Новини

Відбулись засідання постійних комісій та президії районної ради

Image6 листопада 2013 року в адмінбудинку Конотопській райдержадміністрації відбулися засідання  постійних комісій та президія Конотопської районної ради, на яких попередньо розглядалися питання, які вносились на розгляд 36 сесії районної ради шостого скликання.

Зокрема, на постійній комісії з питань планування, бюджету, фінансів та питань реалізації державної регулярної політики депутати розглянули питання про затвердження звіту про виконання програми економічного і соціального розвитку району  та звіту про виконання районного бюджету за 9 місяців 2013 року, а також розглянули пропозиції райдержадміністрації щодо змін та доповнень до цих програм. Обговорили питання передачі міжбюджетного трансферту на утримання комунального закладу «Конотопська міська рятувально-водолазна служба».

             Комісія мандатна з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, охорони громадського порядку, захисту прав і законних інтересів громадян та контролю за приватизацією комунальної власності заслухала інформацію про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку на території району та хід виконання рішення районної ради від 29.02.2012 «Про районну комплексну програму профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Конотопського району на 2012-2015 роки».

Розглянула кандидатуру Олега Блажка для погодження призначення його на посаду директора дитячо-юнацької спортивної школи Конотопської районної ради Сумської області.

             Члени комісії з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров'я та соціального захисту розглянули питання освітянської галузі. Зокрема про викладення районної комплексної програми «Освіта Конотопщини на 2012-2015 роки» в новій редакції, про внесення змін до рішення районної ради від 14.12.2012 «Про районну програму розвитку фізичної культури і спорту на 2013 рік».   Підтримали проекти рішень районних програм соціальної сфери: встановлення та виплати у 2014 році щомісячної стипендії особам, яким виповнилось 100 і більше років, інвалідам війни і учасникам бойових дій, яким виповнилось 90 і більше років; соціального захисту окремих категорій населення на 2014 рік; соціального захисту сімей, в яких виховуються онкохворі діти, на 2014 рік; призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги на 2014 рік. Разом з цим розглянули питання, що стосуються спільної власності територіальних громад Конотопського району.

 Постійна комісія з питань землекористування, архітектури, екології, будівництва, транспорту та зв'язку погодила для затвердження технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сіножатей, що надається на умовах оренди громадянину Олександру Холодьон для сінокосіння із земель державної власності за межами населених пунктів на території Сахнівської сільської ради.

             Депутати плідно попрацювали й усі питання вирішили позитивно.

             В цей же день, на засіданні президії районної ради погоджено 22 питання, що вносяться на розгляд 36 сесії районної ради шостого скликання.

 Image

 Image

Image

 Image

Перейти до вмісту