Новини

Автодорожників Конотопщини привітали з професійним святом

Image25 жовтня 2013 року у філії "Конотопський райавтодор" відбулись урочисті збори  з нагоди Дня автомобіліста і дорожника. Автодорожників району з їх професійним святом привітали голова районної ради Анатолій Боярчук, голова районної державної адміністрації Олександр Луговий, начальник служби автодоріг у Сумській області Олександр Будник, в.о. директора ДП "Сумиоблавтодор" депутат районної ради Сергій Гайдаш, єпископ Конотопський і Глухівський владика Роман.

Почесні гості висловили найкращі слова вдячності всім працівникам найпотужнішого дорожнього підприємства Сумщини філії "Конотопський райавтодор" – начальнику, заслуженому будівельнику України, депутату районної ради Володимиру Синиці, робітникам філії, особливо ветеранам галузі, які все своє життя будують і ремонтують дороги. Адже, як зазначають керівники району від ефективної роботи цієї галузі, від тих, хто займається будівництвом та ремонтом автошляхів, чистить дороги від снігу безпосередньо залежить комфортне життя мешканців Конотопщини, транспортна доступність.

             В урочистій обстановці посадовці вручили грамоти та нагороди кращих з кращих. Зокрема Анатолій Васильович та Олександр Петрович нагородили кращих працівників філії "Конотопський райавтодор"  грамотами голови районної ради та голови райдержадміністрації, подякували за їх благородну і нелегку працю, побажали всім міцного здоров’я, сил та оптимізму у вирішенні будь-яких завдань, розвитку і процвітань, творчих сил та наснаги.

Image

 Image

 Image

 Image

Перейти до вмісту