Новини

Виїзні прийоми громадян відбулись в селах Шпотівка і Крупське

Image25 жовтня 2013 року  голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук і голова Конотопської районної державної адміністрації Олександр Луговий провели виїзні прийоми громадян в селах Шпотівка і Крупське.

Основне завдання влади – зробити життя людей комфортним та зручним. У цьому впевнені і самі громадяни, а тому йдуть зі своїми проблемами на особистий прийом до районного керівництва,  бо відчувають тут підтримку та розуміння, а головне – бачать конкретний результат, втілений у життя.

 Під час зустрічей із людьми Анатолій Васильович разом з Олександром Петровичем вникають у кожне питання, допомагають у його вирішенні, вислуховують думку селян, які діляться не тільки своїми турботами, а й думками щодо перспектив розвитку села та рідного району.

На сьогодні, для громади Шпотівської сільської ради важливими є питання: будівництво Храму, ремонт комунальних доріг, ремонт Шпотівського Будинку культури, Крупського об’єкту дозвіллєвої роботи, завезення балонного газу, розрахунок за оренду земельних паїв,   нарахування субсидій, а також інші питання соціального і культурного розвитку сільських територій.

Усі звернення громадян представниками органів влади району були розглянуті, більшість – роз’яснено на місці, окремі – скеровані для позитивного вирішення.

Image
 
 Image
 
Image 
Перейти до вмісту