Новини

День села Красне

Image12 жовтня 2013 року вже традиційно відбулося свято „День села” у селі Красне Красненської сільської ради Конотопського району.

З привітаннями до місцевих жителів звернулася заступник голови Конотопської районної ради Валентина Малігон, яка від імені керівників Конотопського району привітала громаду зі святом Села. 

Красненський сільський голова Іван Осадчий привітав ювілярів, що відзначили в цьому році 50 і 60 річчя, а також батьків новонароджених дітлахів в 2013 році.

Керівник сільськогосподарського підприємства ТОВ „Весна – Агро” Микола Худенко  приєднався до привітань і найкращим з кращих працівників підприємства вручив пам’ятні подарунки. 

Добрими словами вони згадали ветеранів праці та подякували їм за те, що вони збудували прекрасне село та прославили його своєю працею. Також подякували молодим односельцям за працьовитість і за любов до свого села, бо є чим пишатися.

Свято продовжилось концертом, де аматори сцени показали свої таланти. Перед односельцями виступали учні школи та співочі родини села. Дівчата одягнені в українські костюми пригощали всіх присутніх запашним короваєм підприємства “Хлібзавод “Дубов’язівський”.

На підвідомчій території Красненської сільської ради функціонують Лебедівський НВК „ЗОШ  І-ІІ   ступенів – ДНЗ”, Красненський сільський Будинок культури, сільська бібліотека в Лебедівському НВК, Красненський фельдшерський пункт, Лебедівський фельдшерський пункт, але основне багатство – це люди, господарі своєї землі. 

 Image

 Image

 Image

 Image

Перейти до вмісту