Новини

Прийом громадян в селах Грузьке та Дубинка

ImageЯк і на будь-якій території, в жителів сіл Грузьке та Дубинка є питання, вирішення яких не завжди залежить від самих громадян. Іноді для розв'язання питань потрібне сприяння чи втручання влади. Робота зі зверненнями громадян є однією із пріоритетних для керівництва Конотопського району, які систематично здійснюють виїзди в усі сільські й селищну ради Конотопщини.

10 жовтня 2013 року в цих селах заступник голови районної ради Валентина Малігон  разом з головою районної державної адміністрації Олександром Луговим  провели особистий прийом громадян.

Найбільше мешканців цих сіл цікавлять земельні питання, різного роду конфліктні ситуації, які потребують втручання влади, питання виплати технічним працівникам коштів на оздоровлення, забезпечення житлом працівників соціальної сфери, освітлення вулиць, ремонту доріг, виплата коштів за дотацію на телят, відкриття магазину в с.Дубинка, підсипка греблі  та інші.

Значну частину порушених питань керівництво району роз’яснили та вирішили невідкладно, решту взяли на особистий контроль.

Image

Image

 Image

Перейти до вмісту