Новини

Відбулись засідання постійних комісій та президії районної ради

Image25 вересня 2013 року у Конотопській районній раді відбулися засідання  постійних комісій та президія районної ради, на яких розглянуті питання, які вносяться на розгляд 35 сесії районної ради шостого скликання, що відбудеться 27 вересня.

Депутати розглянули проекти районних програм: створення Центру надання адміністративних послуг Конотопської районної державної адміністрації на 2013 рік; «Правопорядок» на 2013-2015 роки; розвитку фізичної культури і спорту в Конотопському районі на 2014-2016 роки.

            Проголосували за викладення в новій редакції районних програм: «Зміцнення матеріально-технічної бази лікувально-профілактичних підрозділів Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2013 рік»; районної комплексної програми «Освіта Конотопщини на 2012-2015 роки».

  Детально розглянули запропоновані зміни  до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2013 рік, до районного бюджету на 2013 рік.

З-поміж іншого депутати розглянули питання що стосуються освітянської, медичної сфери, а також земельні питання.  

      В цей же день, члени президії районної ради, після активного обговорення, погодили питання порядку денного 35 сесії районної ради шостого скликання.

Image

 Image

 

Перейти до вмісту