Новини

Міжнародна агропромислова виставка-ярмарок «Агро – Сумщина 2013»

Image17 серпня 2013 року в селі Сад Сумського району відкрилася Міжнародна агропромислова виставка-ярмарок «Агро – Сумщина 2013». Виставка вже стала міжнародною: у заході брали участь понад 350 підприємств з України, Польщі, Німеччини, Туреччини, Франції та країн ближнього зарубіжжя.

Голова Сумської облдержадміністрації Юрій Чмирь разом з головою Сумської обласної ради Геннадієм Михайленком, відкриваючи виставку-ярмарок, зазначили, що вона сприяє розвитку тісних бізнес-контактів з областями нашої держави та сусідніми прикордонними регіонами Російської Федерації та іншими країнами.

Виставка-ярмарок одна з головних подій у житті області, вона презентувала агропромисловий потенціал Сумщини як на території України, так і на міжнародному рівні. Цього року виставка була розташувалана на 12 гектарах відкритої площі і проходила за такими напрямками, як рослинництво, тваринництво, сільськогосподарська техніка, аграрна освіта і наука.

На виставці були широко представлені сільськогосподарські тварини; ветеринарні препарати і товари для тваринницької галузі; сільськогосподарська техніка; обладнання та запасні частини; засоби механізації сільськогосподарського виробництва; насіннєвий матеріал; мінеральні добрива та засоби захисту рослин; стилізовані «курені» районів області.

У заході взяла участь делегація від Конотопського району – керівництво району, сільські голови та представники підприємств-товаровиробників, які представили власну продукцію на агропромисловій виставці-ярмарку. Численних відвідувачів виставки-ярмарку розважали концертною програмою кращі колективи художньої самодіяльності Сумщини, серед яких були також і артисти Шпотівського Будинку культури – гурт «Веселі Музики».

Сільськогосподарські підприємства Сумщини мали можливість не тільки продемонструвати власні здобутки, але й обмінятися досвідом зі своїми колегами, ознайомитися з досягненнями в галузі науки і техніки, з новітніми технологіями. Відвідувачі ж виставки-ярмарки «Агро-Сумщина-2013» отримали чудову нагоду скуштувати українські страви та придбати якісну сільськогосподарську продукцію за цінами виробників.

Image

Image 

 Image

Image 

Перейти до вмісту