Новини

День села Сім’янівка

Image17 серпня 2013 року серпня вже традиційно відбулося свято „День села” у селі Сім'янівка Дубов'язівської селищної ради Конотопського району. Центр села майорів виробами талановитих жителів села та композиціями  з овочів і фруктів, які родить багата Конотопська земля.

З привітаннями до жителів звернулися представники районної влади та селищний голова. Добрими словами вони згадали ветеранів праці та подякували їм за те, що вони збудували прекрасне село та прославили його своєю працею. Також подякували молодим односельцям за працьовитість і за любов до свого села, бо є чим пишатися. Є в селі школа і ФАП, і клуб та бібліотека, але основне багатство – це люди, господарі своєї землі.  

Свято продовжилось концертом, де Сім’янівці показали свої таланти. Перед односельцями виступали учні школи та співочі родини села.

Цікавими і змістовними були конкурси: на найкращу танцювальну пару, найкраще виконання українських народних пісень, на кращий святковий стіл і т.п. Усім учасникам конкурсів були вручені призи. Свято закінчилось святковим феєрверком.

Image
 
Image
 
 Image
 
 Image
 
Image 
 
Перейти до вмісту