Новини

Відбулась 34 сесія районної ради 6 скликання

Image7 серпня відбулася тридцять четверта сесія Конотопської районної ради шостого скликання. Пленарне засідання проходило під головуванням голови ради Анатолія Боярчука.

В ході сесії депутати бурхливо обговорили та затвердили список народних засідателів Конотопського міськрайонного суду Сумської області. Затвердили звіти про виконання програми економічного і соціального розвитку району та виконання бюджету за І півріччя 2013 року.

Детально обговорили та виклали районну комплексну програму «Освіта Конотопщини на 2012-2015 роки» в новій редакції. Внесли зміни до статуту В’язівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ст. – дошкільний навчальний заклад». Прийняли програму соціального захисту населення на 2013-2016 роки та районну програму запобігання і протидії корупції на 2013-2015 роки.

Народні обранці погодились з внесенням змін до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2013 рік та районного бюджету на 2013 рік.

Депутати ухвалили рішення про звільнення з посади начальника комунального підприємства «Проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро Конотопської районної ради».

            Депутати плідно попрацювали і уважно розглянули всі питання порядку денного.

Image

Image 

Image 

 

Перейти до вмісту