Новини

На нараді обговорено актуальні питання

Image7 серпня голова районної ради Анатолій Боярчук, т.в.о. голови райдержадміністрації Микола Горбенко, працівники управління агропромислового розвитку райдержадміністрації взяли участь нараді з селищним та сільськими головами, а також керівниками сільгосппідприємств. Нарада проведена обласною робочою групою з вивчення та аналізу стану економічного і соціального розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Сумської області.

В ході наради обговорені питання розвитку агропромислового комплексу району та надана методична, консультативна допомога сільськогосподарським товаровиробникам та відповідальним за агропромисловий розвиток працівникам райдержадміністрації.

По закінченні даної наради т.в.о. голови райдержадміністрації Миколою Горбенком з селищним та сільськими головами обговорено ряд проблемних питань щодо організації робіт по газифікації та освітленню населених пунктів. Значний обсяг робіт з газифікації сіл Бочечки, Сахни, Козацьке вже виконано, але дане питання залишається актуальним та знаходиться на постійному контролі керівництва району. Ведеться підготовка будівництва підвідного газопроводу від смт.Дубов’язівка до с.В’язове.

Також розглядалось питання підготовки бюджетних закладів, установ, об’єктів соцінфраструктури до опалювального сезону 2013-2014 років.

Image 

Image 

Image 

Перейти до вмісту