Новини

Закінчилась оздоровча зміна у таборі “Зірка”

ImageОсь і пройшов 21 незабутній день літа другої оздоровчої зміни в міжгосподарському дитячому оздоровчому таборі „Зірка”, що в с.Новомутин Конотопського району.

 6 серпня діти повернулись додому, отримавши незабутні враження, потужний заряд енергії, задоволення від змістовного відпочинку та нових друзів, з якими познайомились саме тут – в «Зірці».

            Першочергово до оздоровлення залучили дітей із багатодітних сімей, дітей-чорнобильців, обдарованих учнів, дітей-інвалідів, дітей працівників агропромислового комплексу.

У таборі  робота спланована на весь оздоровчий період, включаючи найважливіші питання виховної роботи і комплекс оздоровчих процедур. З метою фізкультурно-оздоровчої, спортивно-масової роботи та сприяння нормального розвитку й загартуванню дітей, зміцнення їхнього здоров'я, формування звичок до систематичного заняття фізичною культурою і спортом щоранку діти виконували зарядку, грали в рухливі ігри та проводили різні спортивні змагання.

            Завдяки різноманітній оздоровчій та розважальній програмі, діти здружились, набули нових знань та навичок, а головне – запам’ятали „Зірку”, як найемоційнішу сторінку свого дитинства.

Image 

Перейти до вмісту