Новини

Відбулись засідання постійних комісій та президії районної ради

ImageУ Конотопській районній раді відбулися засідання  постійних комісій та президія районної ради, на яких розглянуті питання, які вносяться на розгляд 34 сесії районної ради шостого скликання, яка відповідно до розпорядження голови районної ради, відбудеться 7 серпня.

Депутати підтримали пропозиції Конотопського міськрайонного суду про внесення кандидатів до списку народних засідателів Конотопського міськрайонного суду Сумської області.

Детально обговорені звіт про виконання програми економічного і соціального розвитку району та звіт про виконання районного бюджету за І півріччя 2013 року. Розглянули нову редакцію районної комплексної програми «Освіта Конотопщини на 2012-2015 роки». Особлива увага приділена програмі соціального захисту населення на 2013-2016 роки.

З-поміж іншого депутати підтримали запропоновані зміни до програми економічного і соціального розвитку району на 2013 рік та зміни до районного бюджету на 2013 рік.

В ході обговорення усі питання вирішені позитивно та виносяться на розгляд чергової сесії для затвердження.

           В цей же день, члени президії районної ради, після активного обговорення, погодили питання порядку денного 34 сесії районної ради шостого скликання.
Image
Image
Image 
Image 
Перейти до вмісту