Новини

Очільники району провели робочу нараду

Image31 липня 2013 року керівництвом району проведена робоча нарада з селищним та сільськими головами.
Під час наради проаналізовано ряд проблемних питань щодо організації робіт по освітленню населених пунктів та ремонту доріг в районі, в тому числі використання коштів з місцевих бюджетів, субвенції з державного бюджету, екологічних коштів та проплати виконаних робіт через управління державної казначейської служби.

Значна увага приділена обговоренню питання соціальних ініціатив щодо  покращення надання соціальних послуг найуразливішим верствам населення, а також підтримці малого підприємництва в районі. Підбиті підсумки акції «Літній відпочинок дітей», яка тривала з 1 по 31 липня цього року в рамках соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України».

Обговорено інформацію обласної ради щодо долучення до інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення, сприяння організації мережі сервісних центрів та мобільних груп з надання консультативної допомоги громадянам у зв’язку із впровадженням цифрового мовлення.

Під час наради обговорено ряд проблемних питань щодо організації робіт із облаштування зовнішнього освітлення населених пунктів.

Image

 Image

Перейти до вмісту