Новини

Керівництво громадської безпеки МВС України провело прийом громадян на Конотопщині

Image30 липня 2013 року у приміщенні Конотопського МВ УМВС України в Сумській області м.Конотоп заступник начальника Департаменту громадської безпеки МВС України – начальник управління дільничних інспекторів міліції, полковник міліції Аркадій Запорожцев та заступник начальника УМВС України в Сумській області Олександр Мальований провели прийом громадян з особистих питань. Участь у прийомі громадян взяв голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, голова районного відділення Всеукраїнської асоціації селищних та сільських рад Конотопського району, Вирівський сільський голова Микола Клінушин.

Заступник начальника Департаменту громадської безпеки МВС України Аркадій Запорожцев вислухав заявників з особистих питань, надавши їм роз’яснення на вирішення поставлених питань громадян, відповідно до чинного законодавства, а також взято на контроль для забезпечення їх виконання.

            За словами Аркадія Запорожцева,  подібні виїзди – це один з найбільш ефективних методів надання громадянам консультацій з громадської безпеки, а також можливість почути з перших вуст про їх проблеми і одразу напрацювати механізм допомоги.

 Image

Перейти до вмісту