Новини

Координаційна нарада в прокуратурі

Image16 липня 2013 року у залі засідань Конотопської міжрайонної прокуратури під головуванням міжрайонного прокурора Дениса Когера відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів міста та району.

У нараді взяли участь голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук і голова Конотопської райдержадміністрації Олександр Луговий.

В ході засідання розглядалися питання щодо стану ефективності протидії правоохоронних органів злочинності в регіоні, у тому числі виявлення і розкриття злочинів проти власності, пов’язаних з хабарництвом, корупцією та у сфері оподаткування, профілактики злочинності, в тому числі серед неповнолітніх, а також повноти, правильності, достовірності внесених реєстраторами даних до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Учасники наради обговорили стан протидії злочинності в умовах дії нового Кримінально-процесуального кодексу України. В ході наради визначено недоліки і прорахунки правоохоронних органів та визначені заходи, спрямовані на боротьбу з корупцією. Окрім оцінки роботи правоохоронних органів, було заслухано звіти силових структур м.Конотоп та Конотопського району. Денис Когер зазначив, що з метою усунення злочинів Конотопською міжрайонною прокуратурою розроблено проект постанови, якою визначено низку заходів для покращення та ефективної діяльності правоохоронних органів щодо протидії злочинності та боротьби з корупцією, а також наголосив на необхідності тісної співпраці всіх силових структур.

Голова районної ради Анатолій Боярчук подякував за співпрацю та побажав успіхів у щоденних справах учасникам наради.

Image 

Image 

Image 

Перейти до вмісту