Новини

Із засідання виїзної колегії Конотопської райдержадміністрації

Image17 липня 2013 року голова районної ради Анатолій Боярчук взяв участь у виїзному засіданні колегії Конотопської районної державної адміністрації, яка проходила під головуванням голови райдержадміністрації Олександра Лугового в с.Жовтневе.

Про стан виплати заробітної плати та погашення заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах, установах та організаціях району та виконання річного завдання щодо створення нових робочих місць у 2013 році, визначених районною програмою зайнятості на період до 2017 року виступила начальник управління соціального захисту населення Конотопської районної державної адміністрації Надія Кохан.

             З інформацією про стан виконавської дисципліни та організації виконання завдань, визначених указами, розпорядженнями і дорученнями Президента України, постановами та розпорядженнями Кабінету Міністрів України, дорученнями Прем’єр-міністра України, розпорядчими документами міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, розпорядженнями і дорученнями голів Сумської обласної та Конотопської районної державних адміністрацій та про заходи щодо її посилення доповіла завідувач сектору контролю апарату райдержадміністрації Марія Бабич.

             Про роботу управління ветеринарної медицини в Конотопському районі у 2012 році та у І півріччя 2013 року звітував начальник управління ветеринарної медицини в Конотопському районі Ігор Ковальов.

             По даних питаннях порядку денного прийняті відповідні доручення. Підсумував роботу колегії голова районної державної адміністрації Олександр Луговий, який наголосив присутнім на добросовісному виконанні завдань.

Image 

Image 

Image 

Перейти до вмісту