Категория-32 сесія (29.05.2013)

Про створення районної психолого-медико-педагогічної консультації

                                                              Image                                                        

КОНОТОПСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ШОСТЕ  СКЛИКАННЯ

ТРИДЦЯТЬ  ДРУГА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

29.05.2013

 

Про створення районної

психолого-медико-педагогічної

консультації

 

 

            З метою своєчасного виявлення дітей з вадами розвитку, визначення для них адекватних форм соціально-педагогічної допомоги; надання індивідуальної корекційної допомоги та добору відповідних програм навчання цієї категорії дітей, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та Національної академії педагогічних наук України від 23.06.2011 № 623/61 «Про внесення змін до Положення про центральну та республіканську (Автономна Республіка Крим), обласні, Київську та Севастопольську міські, районні (міські) психолого-медико-педагогічні консультації», керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

районна рада вирішила:

               1. Створити на базі методичного кабінету відділу освіти, молоді  та спорту Конотопської районної державної адміністрації до 01.06.2013 року районну психолого-медико-педагогічну консультацію, яка здійснює консультативну, методичну, психолого-педагогічну, корекційно-розвиткову,  аналітичну,  прогностичну, профілактичну, просвітницьку діяльність. 

2. Витрати на утримання введення штатної одиниці провести в межах бюджетних коштів, виділених на утримання закладів освіти Конотопського району.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради  з питань молоді, освіти,  культури, охорони здоров’я та соціального захисту, а організацію виконання на відділ освіти, молоді та спорту Конотопської районної державної адміністрації.

 

 

Голова районної ради                                 А.В.Боярчук

 

Прасол 6 64 43   

Надіслано: до протоколу -2, постійній комісії з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров'я та соціального захисту-1. управлінню соціального захисту населення   РДА-1, фінуправліню РДА-І, відділу освіти, молоді та спорту РДА -1.

 

 

Перейти до вмісту