Новини

Свято “Останнього дзвоника” у Конотопському районі

ImageУ травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника. Воно сумне і радісне водночас. Радісне – бо закінчився ще один навчальний рік, а сумне, бо шкільний дзвоник пролунав востаннє для випускників. Свято Останнього дзвоника відбулося 24 травня 2013 року в школах Конотопського району.

Голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, голова Конотопської райдержадміністрації Олександр Луговий депутати та працівники районної ради взяли участь у святі “Останнього дзвоника” і привітали педагогічні колективи навчальних закладів, учнів та батьків із закінченням навчального року.

             Завітавши на "Останній дзвоник" до Хижківського навчально-виховного комплексу „загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів – ДНЗ”  голова  районної ради Анатолій Боярчук побажав випускникам бути добрими і порядними людьми, мати велику витримку, мужність, віру і мрію у те, що майбутнє їх життя буде прекрасним. Перш ніж зробити відповідальний крок у доросле життя, радили дуже добре і виважено подумати, бо від правильно прийнятого рішення залежатиме подальша доля.

У швидкому й красивому вальсі, що знаменує початок нового життя і прощання зі школою, закружляли школярі, викликавши захоплення у вчителів, батьків, молодших учнів.

             І ось урочиста мить – лунає останній дзвоник. Для вчорашніх дев’ятикласників почалося нове життя.

             Атмосфера цього свята завжди по-особливому чуйна, хвилююча, трепетна. Було багато сказано щирих теплих слів, відзначено кращих учнів, подаровано безліч квітів. На святі панував гарний настрій.

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту