Новини

Відбулась 32 сесія районної ради 6 скликання

Image29 травня 2013 року відповідно до Закону України Про місцеве самоврядування в Україніпід головуванням голови районної ради Анатолія Боярчука проведено 32 сесію Конотопської районної ради  6 скликання. В її роботі взяли участь: депутат Сумської обласної ради Віктор Ляшенко, депутати районної ради, працівники правоохоронних та контролюючих органів, заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

На сесії депутати розглянули 15 питань порядку денного.

             Зокрема, затвердили звіти про виконання програми економічного і соціального розвитку району за І квартал 2013 року та про виконання районного бюджету за І квартал 2013 року.

Проголосували за внесення змін до окремих рішень та районних програм: економічного і соціального розвитку району на 2013 рік; районного бюджету на 2013 рік; відпочинку та оздоровлення дітей на 2013 рік; „Освіта Конотопщини на 2012 – 2015 роки”.

             Затвердили районні програми: зайнятості населення Конотопського району на період до 2017 року; забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа на 2013-2016 роки; зміцнення матеріально-технічної бази лікувально-профілактичних підрозділів Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2013 рік.

             Також, депутати одноголосно прийняли рішення з питань що стосуються: створення районної психолого-медико-педагогічної консультації; прийняття міжбюджетного трансферту в 2013 році для придбання стоматологічної установки, відповідного комплектуючого обладнання в Попівську амбулаторію загальної практики сімейної медицини Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району; затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, які розташовані за межами населених пунктів Конотопського району.

             На останок, затвердили план роботи районної ради на 2 півріччя 2013 року.

             В цей же день, згідно з планом роботи відбулося навчання депутатів районної ради, селищного та сільських голів, що вносяться на розгляд 32 сесії районної ради шостого скликання.

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту