Новини

Відбулись засідання постійних комісій та президії районної ради

Image23 травня 2013 року у Конотопській районній раді відбулися засідання  постійних комісій та президія районної ради, на яких попередньо розглядалися питання, які вносяться на розгляд 32 сесії районної ради шостого скликання, яка відбудеться 29 травня 2013 року.

Депутати розглянули питання про затвердження звітів про виконання програми економічного і соціального розвитку району за І квартал 2013 року та про виконання районного бюджету за І квартал 2013 року.

Підтримали запропоновані зміни до окремих рішень та районних програм: економічного і соціального розвитку району на 2013 рік; районного бюджету на 2013 рік; відпочинку та оздоровлення дітей на 2013 рік; „Освіта Конотопщини на 2012 – 2015 роки”.

             Розглянули проекти рішень районних програм: зайнятості населення Конотопського району на період до 2017 року; забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа на 2013-2016 роки; зміцнення матеріально-технічної бази лікувально-профілактичних підрозділів Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2013 рік.

             Також, депутати одноголосно підтримали питання що стосуються: створення районної психолого-медико-педагогічної консультації; прийняття міжбюджетного трансферту в 2013 році для придбання стоматологічної установки, відповідного комплектуючого обладнання в Попівську амбулаторію загальної практики сімейної медицини Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району; затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, які розташовані за межами населених пунктів Конотопського району.

             На останок, комісії затвердили плани роботи постійних комісій на 2 півріччя 2013 року.

             З розглянутих питань прийняті відповідні рішення комісій.

             В цей же день, на засіданні президії районної ради погоджено 15 питань, що вносяться на розгляд 32 сесії районної ради шостого скликання.

 Image

 Image

 Image

Перейти до вмісту