Новини

Делегація Контопського району взяла участь у XXV Міжнародній агропромисловій виставці “Агро – 2013”

Image22 травня 2013 року делегація Контопського району, яку очолили голова районної ради Анатолій Боярчук і голова районної державної адміністрації Олександр Луговий взяла участь в урочистому відкритті XXV Міжнародної агропромислової виставки "Агро – 2013", що проходить з 22 по 25 травня на території Національного Комплексу „Експоцентр України” в місті Київ.

У рамках виставкового заходу за участю керівництва держави на території регіональної експозиції – «Територія успішного бізнесу» заплановано проведення Дня Сумської області, який супроводжуватиметься виступом колективів художньої самодіяльності Конотопського, Білопільського та Липоводолинського районів.

             Цьогоріч регіональна експозиція Сумщини представлена 18 сільськогосподарськими та переробними підприємствами агропромислового комплексу, провідними науковими установами, які презентують досягнення і перспективи розвитку економіки регіону, селекційної роботи в рослинництві та тваринництві, залучення інвестицій в сільське господарство, харчову та переробну промисловість області. В агропромисловій виставці взяла участь Сумська дослідна станція садівництва, що знаходиться у селі Малий Самбір Конотопського району, яка презентувала суницю і яблука.

             XXV Міжнародна агропромислова виставка "АГРО -2013", є найбільшим загальнодержавним заходом в агропромисловому комплексі України і по праву здобула всесвітнє визнання. З кожним роком зберігається позитивна динаміка росту і якості пропонованих послуг, збільшується кількість вітчизняних і зарубіжних учасників усіх галузей сільського господарства, харчової, переробної та рибної промисловості, сільськогосподарського машинобудування.

             Для Сумщини «Агро-2013» це можливість представити свій агропромисловий потенціал і обмінятися позитивним досвідом у роботі, налагодити бізнес-контакти та залучити нові інвестиції.

Image
 
Image
 
 Image
 
 Image
Перейти до вмісту