Новини

Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»

ImageДо Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» від Сумської області зараховані три представника.

Успішне впровадження Президентської програми реформ неможливе без залучення якісних кадрів, які мислять як лідери, а не виконавці вказівок або розпоряджень.

Це фахівці, які є ініціативними, цілеспрямованими, прагматичними та комунікабельними. Вони палко бажають кидати виклики традиційному мисленню та покращувати своє оточення; вони вміють швидко та якісно оцінювати ситуацію, самостійно приймати потрібні рішення і мотивувати людей; вони готові брати на себе відповідальність і досягати розв’язання поставлених перед ними завдань.

Пошук таких людей, їх навчання та підготовка є основною метою Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації». Від Сумської області до Президентського кадрового резерву зараховані: у сфері інвестицій та інновацій – заступник голови – керівник апарату Сумської обласної державної адміністрації Олександр Цупро та заступник начальника управління інвестицій та зовнішньоекономічної політики – начальник відділу зовнішньоекономічних зв’язків головного управління економіки Сумської обласної державної адміністрації Андрій Радченко; у соціально-гуманітарній сфері – заступник голови Конотопської районної державної адміністрації Ірина Клігунова.

Image 

Перейти до вмісту