Новини

У Конотопському районі відкрито другу чергу елеватора ТОВ «Вітчизна»

Image20 вересня в ТОВ «Вітчизна» відкрито другу чергу елеватора з потужністю зерносховищ на 15000 тон, яке побудовано в рекордно короткий час. У відкритті цього зернозберігаючого комплексу взяли участь голова обласної державної адміністрації Юрій Чмирь, голова районної ради Анатолій Боярчук, голова райдержадміністрації Олександр Луговий, мер міста Конотоп Василь Дзед, сільські голови, а також колектив ТОВ «Вітчизна» на чолі з генеральним директором Сергієм Чижиком. «Вітчизна» потужне сільгосппідприємство, яке завжди йде на крок уперед.

Image

Тож відтепер зерно нового урожаю буде зберігатись на цьому потужному елеваторі, де є обладнання для очистки і досушування, ємкості для зберігання 15 тон зерна, відповідний штат працівників і лабораторія.

Image

            Юрій Чмирь звернувся до присутніх, підкресливши, що для Сумщини вже стало доброю традицією відкривати нові виробничі об’єкти, на які чекали люди і які стали невід’ємною частиною економічної та продовольчої безпеки регіону. За словами очільника області  Сумщина в цьому році отримала рекордні врожаї та зайняла лідерську позицію в державі, а досягти цього вдалося завдяки виконанню доручення Президента України Віктора Януковича щодо забезпечення продовольчої безпеки держави й залучення до обробітку всіх придатних для цього земель. Також наголосив на тому, що у 2013-2014 роках влада спільно з бізнесом працюватимуть над вирішенням питань збереження і переробки, щоб на Сумщині не лише вирощувати, а й випускати готову якісну продукцію. А це не лише продовольча безпека регіону, а й нові робочі місця, урахування до бюджетів усіх рівнів, це розвиток усього суспільства.

Image

            За якісну і швидко виконану роботу Юрій Чмирь подякував генеральному директору ТОВ «Вітчизна» Сергію Чижику та вручив почесну грамоту, також відзначив подяками директора ТОВ «Конотопський завод буддеталь» Є.О.Дікарьова  та інженера будівельника ТОВ «Вітчизна» І.І.Дмитренка і ще висловив слова подяки всьому колективу товариства та будівельникам.

Image

            Після святкового відкриття елеватора присутні оглянули фотовиставку, що ілюструвала увесь процес будівельних робіт. І ще раз керівництво області і району подякували будівельникам за якісну роботу.  

Цього ж дня, губернатор Сумщини Юрій Чмирь разом з керівництвом міста та району відвідали будівництво пологового відділення, дитячої поліклініки та діагностичного центру в м.Конотоп, а також завітали на урочисте відкриття виставки-ярмарку «Конотопська сотня – 2012».

Image

Перейти до вмісту