Новини

Відбулись засідання постійних комісій та президія районної ради

Image21 вересня 2012 року відповідно до плану роботи районної ради на 2 півріччя 2012 року відбулося засідання  постійних комісій та президія районної ради, на яких попередньо розглянуті питання, які виносяться 26 вересня на розгляд двадцять другої сесії районної ради шостого скликання.

Зокрема депутати розглянули запропоновані зміни до програми економічно і соціального розвитку району на 2012 рік та основних напрямів розвитку на 2013-2014 роки, до районного бюджету на 2012 рік. Розглянули проект програми розроблення  та оновлення містобудівної документації населених пунктів Конотопського району на 2012 – 2015 роки.

Image 

Також, одноголосно підтримали питання що стосуються: надання згоди на реалізацію проектів цільових екологічних інвестицій згідно Кіотського протоколу по Козацькому НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» та Дубов’язівському НВК «СШ І-ІІІ ступенів –ДНЗ»;надання згоди на оренду та реконструкцію частини приміщення Дептівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ»; затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського та несільськогосподарського призначення, розташованих за межами населених пунктів на території Конотопського району.

 Image

Як і на попередніх засіданнях, депутати районної ради приділили увагу стану виконання раніше прийнятих радою рішень і районних програм освітянської галузі, соціального захисту та питанням охорони навколишнього природного середовища. Також розглянули інші питання порядку денного, які належать до компетенції постійних комісій.

Після засідання комісій, питання порядку денного 22 сесії погоджені на засіданні президії районної ради.

Перейти до вмісту