Новини

Конотопщина представила свої здобутки в сільському господарстві на виставці «Агро-Сумщина-2012»

Image22 вересня 2012 року у селі Сад Сумського району на території ДП «Сумський державний селекційний центр» відбулася традиційна обласна агропромислова виставка-ярмарок «Агро-Сумщина – 2012», організатором якої є Головне управління агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації. Свою продукцію репрезентували найкращі підприємства, організації, фермерські господарства регіону та України, а також гості з Російської Федерації. 

Учасників та гостей  виставки-ярмарку приємно вразив широкий асортимент молочних товарів, свіжого м'яса, риби, меду, овочів та фруктів, лікеро-горілчаних виробів, що реалізувалися за цінами товаровиробників. У рамках виставки діяли експозиції новітніх досягнень науки і техніки, рослинництва і тваринництва краю.

«Сьогодні АПК області активно розвивається. Кожен гектар землі задіяний в обробіток. Завдяки збільшенню посівних площ Сумщина не лише повністю забезпечує себе продовольством, а й готова «годувати» інші регіони країни. Це свідчить про те, що завдання Президента України Віктора Януковича щодо гарантування продовольчої безпеки держави Сумщина виконує повністю», – зазначив голова облдержадміністрації у ході головної аграрної виставки регіону.

Image

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм Юрій Чмирь вручив державні нагоди Президента України кращим працівникам аграрного сектору.

У заході взяла участь делегація від Конотопського району – керівництво району та представники підприємств-товаровиробників, які представили власну продукцію на агропромисловій виставці-ярмарку. Численних відвідувачів виставки-ярмарку розважали концертною програмою кращі колективи художньої самодіяльності Сумщини, серед яких були також і артисти Шпотівського Будинку культури – гурт «Веселі Музики».

Image

Перейти до вмісту