Новини

Народний депутат України Андрій Деркач відвідав Конотопщину з робочим візитом

Image19 липня 2012 року з робочим візитом на Конотопщині перебували народний депутат Верховної Ради України від Партії регіонів Андрій Деркач та перший заступник голови Сумської обласної ради Олег Бояринцев, депутат обласної ради, начальник служби автомобільних доріг в Сумській області Анатолій Вербовик.

Image

Почесних гостей на Конотопській землі зустріли голова районної ради Анатолій Боярчук і голова районної державної адміністрації Олександр Луговий.

У рамках візиту посадовці побували в селах Козацьке і Бочечки, зустрілися з сільськими жителями, оглянули об’єкти інфраструктури, де проводяться ремонтні роботи, на які в цьому році виділено фінансування.

Image

На сьогодні в державі не на словах, а на ділі владою приділяється особлива увага питанням розвитку сільських територій. Конотопський район змінюється на очах: ремонтуються об’єкти соціально-культурної сфери, прокладаються водогони, газопроводи, відновлюється освітлення вулиць у населених пунктах, ремонтуються дороги – важко перерахувати всі справи, що виконуються в районі.

У селах Козацьке і Бочечки народний депутат Андрій Деркач, перший заступник голови обласної ради Олег Бояринцев, районне керівництво, депутати обласної та районної ради, провели зустрічі з активами громад де обговорили важливі питання соціально-економічного розвитку Конотопського району.

Image

«Зустрічі з громадою допомагають зрозуміти наскільки змінюється життя людей, з якими проблемами вони стикаються в повсякденному житті, як сприймають і розуміють реформи, ініційовані Главою Держави, які питання їх хвилюють», – зазначив під час зустрічі з громадянами Андрій Леонідович.

Голова районної ради Анатолій Боярчук акцентував увагу на тому, що народний  депутат України Андрій Деркач  дійсно  опікується життям сільських жителів і конкретними справами доводить, що його підтримка Конотопського та інших районів області дієва. Вона конвертується у ті самі бюджетні кошти, які працюють на район. Цього року таким чином, завдяки сприянню Андрія Леонідовича,  за рахунок коштів державного бюджету розпочато капітальний ремонт Козацького сільського Будинку культури –  (кошторисна вартість 1050,0 тис.грн.). За рахунок коштів державного бюджету розпочато капітальний ремонт Бочечківського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ» (кошторисна вартість 530,0 тис.грн.) та капітальний ремонт Бочечківської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини (кошторисна вартість 420,0 тис.грн.).

Image

Не гаючи часу парламентар оглянув те, що зроблено по кожному об’єкту, які зараз знаходяться на реконструкції, висловив свої побажання та зауваження. В цілому він був задоволений комплексом робіт.

Image

Не оминув увагою народний обранець Свято-Михайлівський   (с.Козацьке) і Свято-Миколаївський (с.Бочечки) храми, де поспілкувався з представниками духовенства.

            По завершенні зустрічі мешканці Конотопського району побажали Андрію Леонідовичу доброго здоров'я та успіхів у роботі.

 Image

Перейти до вмісту