Новини

Відбулась координаційна нарада

Image18 липня 2012 року голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук разом з головою райдержадміністрації Олександром Луговим взяли участь у координаційній нараді керівників правоохоронних органів міста  та  району що проходила у залі засідань Конотопської міжрайонної прокуратури за участі заступника прокурора Сумської області Олександра Муравенка.

Image

Провів нараду Конотопський міжрайонний прокурор, старший радник юстиції Олександр Маслюк. На нараді розглянуто питання „Про стан ефективності протидії правоохоронних органів регіону тяжким та особливо тяжким злочинам, у тому числі вчиненим у складі організованих злочинних угрупувань, а також виявлення та розкриття злочинів, пов’язаних з хабарництвом і корупцією”.

Image

Також, було розглянуто хід виконання районної комплексної програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на 2012 – 2015 роки, затвердженої рішенням районної ради від 29.02.2012.

 На сьогодні на території Конотопського району працює 21 опорний пункт дільничного інспектора міліції, які знаходяться в адмінприміщеннях сільських рад. Діють 30 формувань (1 селищна та 29 сільських рад) по охороні громадського порядку чисельністю 411 чоловік. Дільничним інспекторам міліції суттєву допомогу в охороні громадського порядку надають 45 громадських помічників.

Image

На засіданні наради очільники району внесли пропозиції:

          організовувати проведення перевірок торгівельних закладів з питань дотримання Правил торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами в частині заборони їх продажу неповнолітнім, а також розміщення їх поблизу  шкіл, інших навчальних закладів освіти з порушенням вимог чинного законодавства та зміни часу продажу алкогольних напоїв, з метою його зменшення;

          дільничним інспекторам міліції посилити роботи щодо виявлення фактів незаконного виготовлення та продажу алкогольних напоїв на території району та вжиття дієвих заходів щодо зменшення таких фактів;

          продовжити практику проведення комплексних відпрацювань працівниками міліції населених пунктів району.

З урахуванням обміну думками, координаційна рада прийняла відповідну постанову, якою доручено керівникам правоохоронних органів вжити додаткові заходи щодо підвищення ефективності протидії злочинності та профілактики злочинів у регіоні.

Перейти до вмісту