Новини

Із засідання колегії Конотопської райдержадміністрації

Image18 липня 2012 року голова районної ради Анатолій Боярчук взяв участь у засіданні колегії Конотопської районної державної адміністрації, яка проходила під головуванням голови райдержадміністрації Олександра Лугового.

Image

Перед початком засідання колегії очільники району привітали з 55 річним ювілеєм Красненського сільського голову Івана Осадчого, вручивши ювіляру квіти і пам’ятну адресу. Далі Олександр Петрович зробив повідомлення про включення до складу членів колегії начальника Конотопського МРВ УМВС України в Сумській області  Віктора Брязкуна та представив призначеного з 2 липня цього року відповідно до наказу Сумського обласного управління ДП „Сумистандартметрологія” директора Конотопської філії ДП „Сумистандартметрологія” Олександра Чміленка.

Image

Перейшовши до розгляду питань порядку денного з інформацією  „Про хід проведення оздоровлення, відпочинку та зайнятості дітей і учнівської молоді влітку 2012 року в навчальних закладах району” виступила тимчасово виконуюча обов’язки начальника відділу освіти Конотопської райдержадміністрації Ганна Прасол. Промовець інформувала присутніх про те, що влітку 2012 року різними формами оздоровлення охоплено 1765 дітей, що становить 84% від загальної кількості дітей, це найвищий відсоток в Сумській області. Протягом літнього періоду у підпорядкуванні відділу освіти на базі навчальних закладів Конотопського району функціонував 31 відпочинковий заклад: 30 пришкільних таборів та 1 профільний табір „Лісова республіка” Центру позашкільної роботи. До екскурсій та походів залучено 1442 дітей, що становить 68% від загальної кількості дітей району.

Image

Другим було обговорено питання про стан виконавської дисципліни та організації виконання завдань, визначених указами, розпорядженнями і дорученнями Президента України, постановами та розпорядженнями Кабінету Міністрів України, дорученнями Прем’єр-міністра України, розпорядчими документами міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, розпорядженнями і дорученнями голів Сумської обласної та Конотопської районної державних адміністрацій та заходи щодо їх посилення.

Про те, що зроблено в даному напрямку та про завдання на майбутній період, доповідала завідувач сектору контролю апарату Конотопської райдержадміністрації Марія Бабич. Також, по цьому питанню звітувала Присеймівський сільський голова Ніна Дойнеко.

З доповіддю про хід виконання Закону України „Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей –сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування” виступила начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Ірина Прудникова.

В ході колегії визначено першочергові проблеми та намічено шляхи їх вирішення. По даних питаннях порядку денного прийняті відповідні доручення. Підсумував роботу колегії голова районної державної Олександр Луговий, який наголосив присутнім на неухильному їх виконанні.

Image

Перейти до вмісту