14 сесія 6 скликання (31.01.2012)

Про звіт постійної комісії районної ради мандатної,…

Image

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

ШОСТЕ СКЛИКАННЯ

ЧОТИРНАДЦЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

31.01.2012

Про звіт постійної комісії районної ради

мандатної, з питань регламенту, депутатської

діяльності та етики, законності, охорони

громадського порядку, захисту прав і законних

інтересів громадян та контролю за приватизацією

комунальної власності

Розглянувши звіт постійної комісії районної ради  мандатної, з питань  регламенту депутатської  діяльності  та етики, законності, охорони громадського порядку, захисту прав і законних інтересів громадян та контролю за приватизацією комунальної власності про свою діяльність, районна рада відмічає, що комісія в  своїй  роботі керується  Конституцією України, Законами України „Про місцеве самоврядування в Україні”,  „Про статус депутатів місцевих рад”, Цивільним кодексом України, регламентом районної ради шостого скликання, положенням про  комісію та іншими нормативно-правовими  актами.

Робота комісії проводиться згідно з планом роботи районної ради, планом роботи комісії. На засіданнях розглядаються і вирішуються питання в межах повноважень, визначених чинним законодавством. Висновки і рекомендації постійної комісії направляються до відповідних інстанцій.

          Велика увага приділяється комісією питанням контролю за виконанням прийнятих рішень районної ради та відповідних програм.

Відповідно до пункту 4 статті 47 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" голова комісії співдоповідав на пленарних засіданнях районної ради з питань, які рішеннями комісії вносились на розгляд ради.

За  звітний  період, з 18  листопада  2010 року по 31 грудня 2011 року, проведено 9  засідань  комісії (в тому числі 3 спільних) на яких розглянуто 80  питань, з них 7 питань заслухано  в порядку  контролю, 9 – винесено на  розгляд  ради, 4 – за рішенням ради взято  на  контроль  комісії. 

           Відповідно до пункту 8 частини 1 статті 43 та частини 14 статті 47 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні"

районна рада вирішила:

            Звіт постійної комісії районної ради мандатної, з питань  регламенту депутатської  діяльності  та етики, законності, охорони громадського порядку, захисту прав і законних інтересів громадян та контролю за приватизацією комунальної власності  взяти  до відома.                      

Голова районної ради                                             А.В.Боярчук

Н.І.Лугова 6 63 75

Надіслати до протоколу -3; постійній комісії мандатній, з питань  регламенту депутатської  діяльності  та етики, законності, охорони громадського порядку, захисту прав і законних інтересів громадян та контролю за приватизацією комунальної власності  -1

Перейти до вмісту