14 сесія 6 скликання (31.01.2012)

Про звіт постійної комісії районної ради з питань землекористування,…

Image

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

ШОСТЕ СКЛИКАННЯ

ЧОТИРНАДЦЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

31.01.2012

Про звіт постійної комісії районної

ради з питань землекористування,

архітектури, екології, будівництва,

транспорту та зв’язку

Розглянувши звіт постійної комісії районної ради з питань землекористування, архітектури, екології, будівництва, транспорту та зв’язку   про свою діяльність, районна рада відмічає, що комісія в  своїй  роботі керується  Конституцією України, Законами України „Про місцеве самоврядування в Україні”, „Про  внесення змін до  деяких законів України  щодо  здійснення  місцевого  самоврядування”,  „Про статус депутатів місцевих рад”,  регламентом районної ради шостого  скликання, положенням про  комісію та іншими нормативно-правовими  актами.

Робота комісії проводиться згідно з планом роботи районної ради, планом роботи комісії. На засіданнях розглядаються і вирішуються питання в межах повноважень, визначених чинним законодавством. Висновки і рекомендації постійної комісії направляються до відповідних інстанцій.

          Велика увага приділяється комісією питанням контролю за виконанням прийнятих рішень районної ради та відповідних програм.

Відповідно до пункту 4 статті 47 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" голова комісії співдоповідав на пленарних засіданнях районної ради з питань, які рішеннями комісії вносились на розгляд ради.

За  звітний  період, з 18 листопада 2010 року по 31 грудня 2011 року, проведено 10 засідань  комісії (в тому числі  6 спільних) на яких розглянуто 123  питання, з них 14 питань заслухано  в порядку  контролю, 26 – винесено на  розгляд ради, 8 – за рішенням ради взято  на  контроль  комісії. 

           Відповідно до пункту 8 частини 1 статті 43 та частини 14 статті 47 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні"

районна рада вирішила:

            Звіт постійної комісії районної ради з питань землекористування, архітектури, екології, будівництва, транспорту та зв’язку    взяти  до відома.

Голова районної ради                                              А.В.Боярчук

Лугова 6 63 75

Надіслати до протоколу -3; постійній комісії з питань землекористування, архітектури, екології, будівництва, транспорту та зв’язку  -1

Перейти до вмісту