14 сесія 6 скликання (31.01.2012)

Про звіт постійної комісії районної ради з питань агропромислового…

Image

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

ШОСТЕ СКЛИКАННЯ

ЧОТИРНАДЦЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

31.01.2012

Про звіт постійної комісії районної

ради з питань агропромислового

комплексу, розвитку суб’єктів малого

підприємництва, торгівлі та побуту

          Заслухавши звіт постійної комісії районної ради з питань агропромислового комплексу, розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту про свою діяльність, керуючись пунктом 8 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

          районна рада вирішила:

         1.Звіт постійної комісії районної ради з питань агропромислового комплексу, розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту про свою діяльність взяти до відома.

Голова районної ради                                            А.В.Боярчук

Несвідоміна 2 54 98

Надіслати: до протоколу – 2, постійній комісії районної ради з питань агропромислового комплексу, розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту – 1.

Звіт

  постійної комісії з питань агропромислового комплексу, 

розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту

Постійна комісія з питань агропромислового комплексу,  розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту у своїй діяльності керується Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», регламентом  районної ради шостого скликання, положенням про постійні комісії районної ради  та іншими законодавчими та нормативно-правовими актами.

До складу комісії увійшли 11 депутатів, з числа яких обрано голову комісії, заступника та секретаря комісії.

Робота комісії проводиться згідно з планом роботи районної ради та планом роботи комісії. Засідання комісії скликаються в міру необхідності, де розглядаються і вирішуються питання в межах повноважень, визначених чинним законодавством.

Рішення комісією приймаються виважено, більшістю голосів після ретельного вивчення та обговорення того чи іншого питання.

За звітний період постійною комісією проведено 7 засідань (із них: 3 спільні). На яких в порядку контролю комісії заслухано питання стану виконання таких програм, як: хід виконання програми розвитку кооперативного руху на селі в районі; районної програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища та виконання програми підтримки малого підприємництва у Конотопському районі на 2011-2012 роки.

Детально на комісії обговорювалось питання благоустрою населених пунктів району, торгівельне обслуговування жителів населених пунктів Конотопського району, а також заходи передбачені рішенням обласної ради стосовно забезпечення пожежної безпеки. В квітні-травні в районі проводилась щорічна весняна акція „За чисте довкілля”.

За пропозицією комісії у зв’язку з виконанням зняті з контролю рішення районної ради:

Про програму підтримки малого підприємництва у районі на 2009 – 2010 роки”;

Про затвердження програми по виявленню, локалізації та ліквідації амброзії полинолистої  в населених пунктах району на 2008-2009 роки”.

– „Про хід виконання рішень районної ради від 14.05.2004 і від 23.07.2004 „Про затвердження Порядку гасіння пожеж в населених пунктах Конотопського району”.

А також, у зв’язку з внесенням змін до деяких законодавчих актів України з питань створення та діяльності фермерських господарств ліквідовано районну професійну комісію з питань створення фермерських господарств.

По закінченню кожного півріччя заслуховувались інформації про роботу комісії та затверджувався план роботи комісії на наступне півріччя.

З усіх розглянутих питань постійною комісією та по відповідних питаннях районною радою прийняті відповідні рішення.

Перейти до вмісту