Новини

Урочисті заходи до Дня автомобіліста і дорожника

Image27 жовтня у філії "Конотопський райавтодор" відбулись урочисті збори  з нагоди Дня автомобіліста і дорожника.  

Автодорожників району з їх професійним святом привітали голова районної ради А.В.Боярчук і голова райдержадміністрації О.П.Луговий.

Очільники району передали присутнім зібрання найкращі привітання та слова вдячності від керівництва обласної влади вручивши, начальнику філії "Конотопський райавтодор", заслуженому будівельнику України, депутату районної ради В.Д.Синиці грамоту голови Сумської обласної ради Г.В.Михайленка.

Разом з цим Анатолій Васильович та Олександр Петрович вручили кращим працівникам філії "Конотопський райавтодор"  грамоти голови районної ради та голови райдержадміністрації, подякували за їх благородну і нелегку працю, побажали всім міцного здоров’я, сил та оптимізму у вирішенні будь-яких завдань, розвитку і процвітань, творчих сил та наснаги.

             Загалом філія "Конотопський райавтодор" це одне із найпотужніших дорожніх підприємств Сумщини. На Конотопщині  філія проводить обслуговування доріг державного, обласного і районного значення загальною протяжністю 460 км. В цьому році підприємство пережило реорганізацію, до нього приєднали ще й Кролевецький район – а це близько 300 км доріг. Збільшилась і кількість працівників – з 85 до 100 чоловік.

             За поточний рік філія "Конотопський райавтодор" виконала замовлень на ремонт, будівництво та утримання доріг на суму 32,5 млн.грн, що значно більше, ніж у минулому році.          У Конотопському районі проведено якісний ремонт доріг обласного значення довжиною 1,5 км на території с.Попівка на суму понад 2 млн.грн. Ремонтували протягом року комунальні дороги в селах Землянка, Грузьке, Козацьке, Вирівка, на що використали 320 тис.грн з державного бюджету. Також в обов’язковому порядку виконано поточний ремонт і проведено догляд за усіма дорогами на території нашого району, і не тільки.

             Майже на 20 млн.грн виконано робіт у Путивльському районі, біля Меморіального комплексу „Спадщанський ліс”, де в цьому році проходили урочистості з нагоди 70-річчя від заснування партизанського руху – якісним ремонтом відремонтовано 16 км доріг. Також на території Роменського району виконано ремонт 1 км дороги на суму 2 млн.грн, у Кролевецькому районі – ремонт доріг на суму 1,5 млн.грн., по м.Конотоп відремонтовано 1,7 км доріг на суму 1,5 млн.грн.

Image

Image

Image

Image

Перейти до вмісту