Новини

Відкриття водогону в селі Заводи

ImageВ середу 26 жовтня в селі Заводи Соснівської сільської ради Конотопського району відбулась урочиста подія – введено в дію водогін. Для жителів села ця подія дійсно важлива і необхідна.

Тому люди й зібрались у центрі населеного пункту всією громадою, щоб стати свідками проходження першого струменя якісної води, яка вдарила фонтаном з водогінного шлангу, прилаштованого спеціально в центрі села, що наочно ознаменувало всім присутнім таку важливу подію – завершення будівництва водогону. Щоб підтримати та привітати громаду з такою важливою подією, до села прибули голова районної ради Анатолій Боярчук і голова райдержадміністрації Олександр Луговий.

Під час спілкування з жителями Заводів, очільники району зазначили, що громада прийняла правильне рішення щодо забезпечення свого села якісною водою, і що вони задоволені результатами зробленої справи, адже погляди у громади були різні.  

Також районне керівництво звернуло увагу присутніх, що сільським радам спільно з активом села потрібно створювати кооперативи, виготовляти проектно-технічну документацію для своїх населених пунктів, а районна рада і райдержадміністрація обов’язково допомагатимуть всім, хто проявлятиме ініціативу і долучатиметься до виконання робіт.

На сьогодні в районі ведуться роботи з будівництва водогонів у селах Красне, Салтикове та Жовтневе.

***

В цей же день  голова районної ради Боярчук А.В. спільно з  головою райдержадміністрації Луговим О.П. здійснили робочий візит до Шаповалівської  і Малосамбірської сільських рад , де здійснили прийом громадян з особистих питань.

В ході прийому людей цікавили  питання що стосуються вуличного освітлення, організації вивезення твердих побутових відходів, перенесення місця розташування автобусної зупинки,   водозабезпечення,  та інші.

З усіх порушених питань були надані роз’яснення та взято під особистий контроль їх виконання.

Image

Image

Image

Перейти до вмісту