Новини

Трофі-рейд «PARTIZAN trophy 2011»

Image28 жовтня під патронатом голови обласної державної адміністрації Юрія Чмиря в м.Шостка Сумської області відбувся 4-й етап Чемпіонату України з трофі-рейду «Partizan Trophy 2011», присвячений 70-річчю партизанського руху в Україні.

Надскладну трасу протяжністю майже 400 кілометрів долали 160 екіпажів з усієї України, а також пілоти з Росії та Білорусі, які виступали на автомобілях від стандартної модифікації до «залізних коней» фантастичного тюнінга. Трофі-рейд проходив територією Шосткінського, Глухівського і Серединобудського районів Сумщини. На шляху до фінішу гонщикам довелося подолати відрізки складної траси, бездоріжжя, непрохідні болота і чагарники – шляхи, по яких 70 років тому рухалися до перемоги партизани легендарного з'єднання Сидора Ковпака і Семена Руднєва.

             В урочистому відкритті трофі-рейду брала участь делегація від Конотопського району. Делегацію очолили голова районної ради Анатолій Боярчук і голова райдержадміністрації Олександр Луговий. В районі озера Хімреактив всі гості свята мали змогу спостерігати за перебігом змагань. В центрі міста працювала виїзна торгівля, були встановлені курені, у яких всіх бажаючих пригощали українськими стравами.

Image

Перейти до вмісту