Новини

Відбулись прийоми громадян в населених пунктах району

Image4 жовтня 2011 року голова Конотопської районної державної адміністрації О.П.Луговий та заступник голови Конотопської районної ради В.М.Малігон провели виїзний прийом громадян в с.Кузьки, с.Сахни та с. Бочечки.

В ході прийому жителів села Кузьки цікавили питання розрахунку за оренду земельних паїв, виготовлення державних актів на землю та соціальних виплат дітям війни, отримання державних актів на 2 га землі працівниками соціальної сфери, вуличного освітлення, заміни трансформатора та проведення капітального ремонту електричних проводів по вул.Садовій, автобусного сполучення та пенсійної реформи.

Основні питання, що обговорювалися в ході особистого прийому в селі Сахни, стосувалися розрахунків за оренду земельних паїв, виготовлення державних актів на землю та соціальних виплат дітям війни. Також жителів села цікавило питання вуличного освітлення, газифікації села, покращення якості проводового телефонного зв’язку.

В ході особистого прийому в селі Бочечки жителів цікавили питання газифікації села, грейдерування та освітлення вулиць, забезпечення населення скрапленим газом.

З усіх порушених питань були надані роз’яснення та взято під особистий контроль їх виконання.

***

             5 жовтня 2011 року голова Конотопської районної державної адміністрації О.П.Луговий спільно з заступником голови Конотопської районної ради В.М.Малігон провели виїзний прийом громадян в с.Хижки, с.Духанівка та с. Козацьке.

             Мешканці зазначених населених пунктів порушили перед керівництвом району питання щодо безкоштовного виготовлення державних актів на землю, пенсійного забезпечення, виплат по земельних та майнових паях, автобусного сполучення, вуличного освітлення, створення молочного кооперативу, забезпечення населення скрапленим газом, газифікації села, ремонту доріг та інші.

При розгляді звернень заявникам надані аргументовані відповіді та роз’яснено  порядок їх вирішення відповідно до чинного законодавства. Вирішення окремих порушених питань взято на контроль.

Перейти до вмісту